Epic Wellness Weekend

training, coaching & wellness

 

 

EPIC WELLNESS WEEKEND PÅ MALLORCA

 

# Har du inte kommit igång med träningen än?

# Har du svårt att få till bra och hållbara matvanor?

# Är du trött och orkeslös?

# Äter du lite för mycket socker?

# Sover du dåligt och lite för lite?

# Har du svagt självförtroende?

 

Är du en kvinna som inte riktigt kommit igång med träningen men vill vara en mer tränande och hälsosam person. Du har kanske inte riktigt de rätta kunskaperna eller verktygen? Eller saknar du motivation?

 

Vi vill att kvinnor skall vara stolta över sina kroppar, känna sig starka, ha ett bra självförtroende och en stark självkänsla! Det kan tror vi man uppnå med träning, kost och rätt inställning.

Nu har du chansen att åka med oss till underbara Mallorca och träna utomhus, äta gott & hälsosamt och träffa härliga, likasinnade kvinnor blandat med sol, bad & shopping i Palma?

 

Åk med oss på en ”small group” wellnessresa till Mallorca och lär dig mer om träning, kost, kropp & knopp. Vårt unika koncept vänder sig till dig som vill åka på en träningsresa men inte känner dig bekväm eller har lust med att resa med de stora arrangörerna. Våra resor tar max 16 deltagare. Du kan åka själv eller ihop med några vänninor. På vår resa kommer du få nya vänner, mer kunskap och massor med inspiration till att leva ett hälsosammare liv.

 

 

- Du kommer att lära dig grunderna i träning och hur du kan utveckla din träning med enkla knep.

- Lära dig grunden till bra matvanor

- få enkla och goda enkla recept på bra vardagsmat

- tips och recept på nyttigt fredagsmys

- bra tips och knep för att kunna hålla dina nya matvanor hela året, resten av livet.

 

Ett hälsosamt upplägg med bra mat och daglig träning/ rörelse kommer medföra att du går ner i vikt ( om det är vad du vill) , få mer energi, och bli piggare, sova bättre, få bättre hy mm

 

Då gruppen är liten kommer du att få personliga tränings och kostråd samt tips att hitta motivation och inspiration till att bli mer aktiv & hälsosam i vardagen. Träningspassen varvas med shopping i Palma och solbad på någon av de underbara stränderna

Du kommer att få möjlighet att testa på många olika träningspass utomhus både i vattnet och på land med våra duktiga instruktörer. Varje dag är full av träningsmöjligheter, workshops och spännande föreläsningar.

Du kommer få prova på följande träningspass:

# core

# joggning/ löpning

# beachbootcamp

# funktionell styrka i naturen

# vattengymp

# Stand up paddleboard

# Intervall och trappträning

# SOMA move

 

 

Under dessa fullspäckade dagar kommer du att få intressanta och inspirerande föreläsningar:

# Vad händer i kroppen och knoppen när du tränar?

# Ät rätt för att orka med vardagen.

# Blodsocker

# Socker och hjärnan

# sömn och stress

# mindful eating

# lär dig läsa en innehållsförteckning, välja rätt på restaurang,

Du behöver inte ha några förkunskaper och alla tränar utefter sina förutsättningar. Då vi tränar i små grupper finns det gott om chans till individuell feedback och stöttning. Det finns även möjlighet att boka personlig hälsocoaching samt kostrådgivning på plats eller via skype efter hemkomst.

Du behöver ha med dig: Bekväma träningskläder och skor. Packa även med badkläder och solkräm.

 

En vistelse här tillsammans med oss erbjuder mycket mer än träning och inspirerande föreläsningar. Du kommer ingå i en vänlig och avspänd gemenskap och kanske även träffa vänner för livet. Du välkomnas av en varm och gemytlig atmosfär där alla anstränger sig för att ta hand om dig på bästa sätt.

 

Detta koncept kan även användas på er konferens eller hälsodag på jobbet. Maila mig för offert och mer information

 

maila förfrågan

 

 

Copyright © All Rights Reserved